18 days ago - req20522

Elektromechanisch Constructeur

Research & development

Electrical engineering

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Research & development

Experience

3-7 years

Degree

Associate

Job Category

Electrical engineering

Travel

10%

Introduction

Heb je een achtergrond in elektrotechniek? En ervaring met het ontwerpen (3D en 2D) en documenteren van elektrische modules? Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Job Mission

Als Elektromechanisch Constructeur ben je verantwoordelijk voor het realiseren, en deels, kwalificeren / integreren van net- en veiligheidsfunctionaliteit en algehele elektrische infrastructuur tussen modules van ASML-producten. Je bent ook verantwoordelijk voor de technische productdocumentatie (TPD) en het configuratiebeheer van deze producten.

Job Description

De Elektromechanisch Constructeur werkt in een multidisciplinair team en is verantwoordelijk voor het:

 • Beheer van de elektrische infrastructuur tussen modules van ASML-producten
 • Specificeren, documenteren en onderhouden van de vereisten van verschillende modules voor hoofddistributie en veiligheid.
 • Ontwerpen (3D en 2D) en documenteren van verschillende netspanningsdistributie, veiligheidsbehandeling en algemene elektrische infrastructuurmodules (*) die voldoen aan internationale normen voor elektrische veiligheid en EMC.
 • Gedeeltelijk kwalificeren en integreren van het ontwerp.
 • Maken van Impact analyses en implementeren van technische wijzigingen in de producten.
 • Deelnemen aan reviews van andere ontwerpers.
 • Maken van een eigen werkverdeling en planning.
 • Beheren van het uitbesteden van elektrische modules en fungeer als technisch coach voor andere ontwerpers.

Trefwoorden: Kabels, kabelboom, elektronicarekken en -borden, kasten, elektronica-units, aansluitkasten, aansluitplaten, verbind panelen, netverdeling, PLC-units, ventilatorunits etc.

Education

MBO-4 opleiding in Elektrotechniek.

Experience

5+ jaar ervaring als elektromechanisch constructeur, inclusief ervaring met multidisciplinair moduleontwerp (bijv. Kabelbomen en plaatwerk)
Interesse in 3D en 2D CAD ontwerp van complexe producten, bij voorkeur ervaring met 3D en 2D CAD in Siemens NX.
Technische kennis van mechanische concepten, bedradingsconcepten en connectiviteitsconcepten.

Personal skills

 • Zeer gemotiveerde teamspeler met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Nauwkeurig, systematische aanpak, probleemoplossend vermogen.
 • Pragmatische hands-on houding.
 • Verantwoordelijk.
 • Gedisciplineerd.
 • Kwaliteitsfocus.
 • Consequent.
 • Goede kennis van de Engelse taal (spreken & schrijven)

Context of the position

ASML schept de voorwaarden waardoor jij jouw volledige potentieel kunt realiseren. We bieden kansen om je talenten te ontwikkelen, internationale carrièremogelijkheden, een stimulerende en inspirerende omgeving en we erkennen en belonen uitstekende prestaties.

De sector Development & Engineering (D&E) van ASML is verantwoordelijk voor de specificatie, het ontwerp en de realisatie van de producten in het ASML portfolio. Binnen de sector D&E is de afdeling Electrical Development (EL) verantwoordelijk voor de definitie, realisatie en kwalificatie van elektronische functies en modules van deze producten.

Other information

Het is goed om te weten dat er momenteel meerdere elektrische ontwikkelingsgroepen opzoek zijn naar Electro mechanical constructeurs. Na ontvangst van je sollicitatie bekijken we je profiel en kijken we of er een match is met een van de beschikbare posities. We nemen contact met je op zodra er een geschikte gelegenheid is.

We ontvangen graag een CV & motivatiebrief bij sollicitatie.

Voor deze functie is toegang vereist tot door de VS gecontroleerde technologie, zoals gedefinieerd in de United States Export Administration Regulations. Gekwalificeerde kandidaten moeten wettelijk geautoriseerd zijn om toegang te krijgen tot dergelijke door de VS gecontroleerde technologie voordat ze aan het werk gaan. Zakelijke eisen kunnen ASML ertoe verplichten om door te gaan met sollicitanten die onmiddellijk in aanmerking komen voor toegang tot door de VS gecontroleerde technologie.