30+ days ago - req25579

Junior Productie Planner TWINSCAN Factory

Logistics & supply chain management

Logistics & supply chain management

Real Estate

Mechatronics

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Logistics & supply chain management

Experience

0-2 years

Degree

Master

Job Category

Logistics & supply chain management, Real Estate, Mechatronics

Travel

No

Junior Productieplanner TWINSCAN Factory

Vind jij het uitdagend om een efficiënte productie planning te maken? Wil jij ervoor zorgen dat de producten van ASML zo snel mogelijk bij onze klanten terecht komen. Dan ben jij de junior productieplanner waar wij naar opzoek zijn binnen de ASML TWINSCAN fabriek.

Check onderstaande gave filmpje over ASML en Be part of progress!

https://www.youtube.com/user/ASMLcompany


Wat ga je doen?

Als beginnend productieplanner kom je terecht binnen het team van production logistics in de TWINSCAN fabriek. In de functie van junior productieplanner begeleidt je de materialen stroom van leverancier naar de clean-room. De production planning afdeling is verantwoordelijk voor de planning van een of meer werk stations in de fabriek.

Door te plannen, begeleiden en het aanpassen van de productie activiteiten, zorg je er voor dat het afgesproken productie plan op de meest efficiënte manier word gerealiseerd. Met het garanderen van levertijden binnen de fabriek, zorg jij ervoor dat de middelen optimaal benut worden en gehandeld kan worden bij kritieke situaties.

Daarnaast acteer je als een trouble-shooter om onderbrekingen in het productieproces juist te voorkomen. Het onderhouden van de Material-Master data en systeemgedrag en actie ondernemen hoort daarbij. Ook ga je naast het operationele proces deelnemen aan optimalisatie projecten.

Uiteindelijk rapporteer je als junior productieplanner aan de team leader production planning en werk je nauw samen met specialisten in de manufacturing zoals: supply chain, warehouse, material handling, new product logistics and global logistics services. Door te schakelen met deze verschillende afdelingen kan je problemen voorkomen of juist optimaliseren.

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een masterdiploma in de richting van supply chain management of iets vergelijkbaars
 • Je hebt minimaal via een stage productie planning ervaring opgedaan
 • Je werkt gestructureerd en kan goed prioriteren
 • Je collega’s omschrijven jou als initiatiefrijk en communicatief vaardig
 • Je beschikt over kennis van SAP (R3) of een vergelijkbaar ERP systeem
 • Je bent (schriftelijk) communicatief vaardig in zowel Nederlands als in het Engels.

Wat bieden wij?

 • Goede arbeidsvoorwaarden; aantrekkelijk salaris, 40 vrije dagen (waarvan 13 ADV dagen), 8% vakantiegeld, 13e maand, goed pensioen en nog veel meer
 • Uniek en uitdagend werk
 • Uitstekende begeleiding door ervaren collega’s uit het vak
 • Een werkomgeving met een open cultuur waar resultaat wordt geboekt
 • Trainingen om je skills te upgraden en ontwikkelmogelijkheden.

Ook handig om te weten
De Production Logistics organisatie in de TWINSCAN fabriek begeleidt de materialen stroom van leverancier naar de clean-room. De Production Planning afdeling is verantwoordelijk voor de planning van een of meer werk stations in de fabriek. De Productie Planner rapporteert aan de Team leader Production Planning and werkt nauw samen met specialisten in de Manufacturing, Supply Chain, Warehouse, Material Handling, New Product Logistics and Global Logistics Services binnen ASML.

Ben jij na het lezen nog steeds enthousiast? En ben jij de productieplanner die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de knop Apply now!

We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet!