30+ days ago - req26538

Monteur machinebouw

Manufacturing

Other technical job categories

Mechanical engineering

Mechatronics

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Manufacturing

Experience

3-7 years

Degree

Associate

Job Category

Other technical job categories, Mechanical engineering, Mechatronics

Travel

No

Monteur

Hou jij van sleutelen en wil je jouw skills verbeteren? Ben jij een gediplomeerde automonteur, vliegtuigmonteur of monteur machinebouw met enige jaren ervaring, die een volgende stap wil maken in zijn carrière? Dan is ASML op zoek naar jou!


Check onderstaande gave filmpje over ASML (1e link) en over de machines (2e link) die jij gaat bouwen!
Krijg je een van de linkjes niet geopend? Dan kun je deze ook kopiëren en plakken in je browser.

https://www.youtube.com/watch?v=Hphje2r5hJM


https://www.asml.com/en/products/duv-lithography-systems

Wat ga je doen?
ASML is een Nederlandse, innovatieve hightech onderneming. ASML is één van de belangrijkste producenten van machines die veelal worden gebruikt bij het maken van chips. Op dit moment is er een wereldwijd tekort aan chips, waardoor de technologische ontwikkelingen wereldwijd abrupt stil komen te staan. Het blijven produceren van ASML-machines is dan ook essentieel voor de technologische ontwikkelingen.

Als monteur ga je in een team aan de slag met de montage en demontage van de machines. Dit gebeurt in een cleanroom omgeving met beperkte ruimte en met hightech apparatuur. Hierbij komt je sleutel ervaring en technische inzicht goed van pas.


Elke nieuwe hightech ASML-machine die jullie als team assembleren zorgt voor een directe bijdrage aan het verkleinen van het wereldwijde chip tekort. Zonder handige monteurs zoals jij, zijn er dus geen machines die chips kunnen maken.

Wie ben jij?

  • Je bent bij voorkeur MBO-3 of MBO-4 gediplomeerd in de richting van bijvoorbeeld autotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of een andere relevante technische opleiding
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar (recente) ervaring in een technische sleutelomgeving als monteur machinebouw, automonteur (minimaal 1e monteur), vliegtuigmonteur of monteur in een andere relevante technische omgeving. Het doen van groot of ingewikkeld onderhoud gaat jou gemakkelijk af
  • Je kan zelfstandig, veilig, accuraat en gestructureerd werken, maar in teamverband werken gaat je ook goed af
  • Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal zodat je werkinstructies kunt lezen (deze zijn in het Engels);
  • Je bent stressbestendig en kunt ook in de hectiek je rust bewaren
  • Je bent fulltime beschikbaar en vindt het prima om te werken in een 2 ploegendienst. Werktijden zijn:
    - Ma t/m vr van 06:30-15:30 en 15:00-00:00 uur;
    - Eén weekend per maand van 07:00-16:00 uur.

Wat bieden wij?

  • Goede arbeidsvoorwaarden; aantrekkelijk salaris, 27 vrije dagen, 8% vakantiegeld, 13e maand, toeslagen, goed pensioen en nog veel meer
  • Uniek en uitdagend werk
  • Uitstekende begeleiding door ervaren collega’s uit het vak
  • Een werkomgeving met een open cultuur waar resultaat wordt geboekt
  • Trainingen om je skills te upgraden en ontwikkelmogelijkheden.

Ook handig om te weten
De afdeling waar je gaat werken heet System Integration & Pack (SI&P). SI&P is verantwoordelijk voor het monteren en demonteren van ASML's DUV-lithografiesystemen. De afdeling bestaat uit meer dan 130 technici (onder leiding van meerdere teamleads) en maakt deel uit van de grotere executie-afdeling, die de volledige productie en installatie van deze systemen omvat. De afdeling bevind zich in de TWINSCAN fabriek (TF) - en maakt deel uit van ASML's Operations & Order Fulfilment cluster.

Ben jij na het lezen nog steeds enthousiast? En ben jij de monteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de knop Apply now!

Het sollicitatieformulier is in het Engels, maar je cv en motivatiebrief in het Nederlands volstaat en het interview zal ook in het Nederlands plaatsvinden.