12 days ago - req27913

Logistiek medewerker

Logistics & supply chain management

Logistics & supply chain management

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Logistics & supply chain management

Experience

3-7 years

Degree

Associate

Job Category

Logistics & supply chain management

Travel

No

Introduction

Ben jij het logistieke talent die wij zoeken voor de EUV fabrieken? Dan is de positie Logistiek Medewerker, of Material Runner zoals dat intern heet, misschien wel iets voor jou!

Job Description

De sector Manufacturing & Logistics binnen de EUV Factory (EF) is verantwoordelijk voor zowel de productie als ook de installatie van wafer steppers en scanners, inclusief de planning en logistiek. Het gehele productieproces van de meest geadvanceerde machines, vindt plaats binnen deze sector.

Education

MBO niveau.

Experience

We zoeken gemotiveerde talenten die 2-5 jaar werkervaring met zich meebrengen.

Personal skills

- Affiniteit met techniek, enkele inpakwerkzaamheden vragen om simpele technische handelingen (bv. materialen op een tool schroeven);
- klantgericht werken, je hebt veel contact met de operators uit workcenters;
- Teamspeler, samen met je collega’s een taakverdeling maken voor het uit te voeren werk.

Context of the position

De eigenaar van deze positie rapporteert aan de teamleider Material Handling en werkt nauw samen met de volgende afdelingen: EF Workcenters, Warehouse, Cleaning and Reverse Logistics.

Other information

Kandidaten zullen in het basis (fix)/support (flex) rooster gaan werken. Dat betekent dat je de ene week 4 doordeweekse dagen de vroege shift draait, en de volgende week 4 doordeweekse dagen de late shift werkt. Daarnaast werke je elke 4 weken 1 weeken.

Graag ontvangen wij een CV en motivatiebrief waarin staat waarom jij graag in aanmerking wilt komen voor deze specifieke rol bij ASML!