30+ days ago - req30444

Assemblagemedewerker ASML Motion Oirschot

Manufacturing

Other technical job categories

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Manufacturing

Experience

0-2 years

Degree

High school

Job Category

Other technical job categories

Travel

No

Introduction to the job

Heb jij fijnmechanische ervaring in een technische werkomgeving? Dan is deze functie binnen ASML Motion de moeite waard om te lezen.

Role and responsibilities

Als assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren, testen en kwalificeren van hoogwaardige producten waarbij kwaliteit voorop staat. Je bent in staat om alle motoren binnen een workcenter zelfstandig te bouwen.

De werkzaamheden bestaan uit diverse assemblage stappen, zoals lijmen, solderen, monteren en kwalificeren. Je werkt samen met een team om de gevraagde output te kunnen leveren. Hierbij neem je verantwoordelijkheid voor je werkpakket en sta je dagelijks in contact met stakeholders binnen de organisatie om bijvoorbeeld informatie met betrekking tot voortgang en escalatie te bespreken.
Een deel van de werkzaamheden bestaat ook uit administratieve handelingen waarbij er gebruikt wordt gemaakt van SAP en Excel voor bijvoorbeeld order-en serienummerregistratie.

Education and experience

Minimaal MBO-niveau3 bij voorkeur in techniek (mechatronica of elektrotechniek).

- Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Goede beheersing van Engelse taal in woord en geschrift;
- Basis kennis van SAP/ Excel;
- Ervaring in fijn montage;
- Ervaring met soldeerwerkzaamheden;
- Ervaring met handling tools;
- Lijm ervaring;
- Begrip van basis electronics heeft de voorkeur (Weerstand, inductie, HV testen).

Skills

Werken met de meest geavanceerde technologie: je hebt altijd nieuwe uitdagingen en nieuwe problemen op te lossen - en samenwerken is de enige manier om dat te doen. Je maakt deel uit van een creatieve, dynamische werkomgeving waar je samenwerkt met ondersteunende collega's. Er is altijd ruimte voor creatieve en unieke standpunten. Je hebt de flexibiliteit en het vertrouwen om te kiezen hoe je taken het beste kunt aanpakken en problemen kunt oplossen.

Om te gedijen in deze baan, heb je de volgende vaardigheden nodig:

- Secuur kunnen werken met oog voor detail;
- Kwaliteit gerichte mindset;
- In staat om georganiseerd te werken;
- Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- In staat om geconcentreerd te werken in drukke omgeving;
- Kan zowel staand als zittend werk doen;
- Neemt initiatief en denkt mee.

Diversity & Inclusion

ASML is een werkgever voor gelijke kansen die het belang van een divers en inclusief personeelsbestand waardeert en respecteert. Het is het beleid van het bedrijf om personen in alle functietitels te werven, aan te nemen, op te leiden en te promoten, ongeacht ras, kleur, religie, geslacht, leeftijd, nationale afkomst, veteranenstatus, handicap, seksuele geaardheid of genderidentiteit. We erkennen dat diversiteit en inclusie een drijvende kracht is in het succes van ons bedrijf.

Other information

TF (TwinScan fabriek) FAB (Fabriek) MO (Motion) is onderdeel van de TwinScan fabriek en is gevestigd in Oirschot. Hier worden lineaire actuatoren geassembleerd die gebruikt worden in de ASML machines.
Je werkt binnen een team van 4-12 operators waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s en andere ondersteunende afdelingen. De functie is voor minimaal 32 uur. Werktijden zijn van 7:30-16:00 uur.
Het solliciatieformulier is in het Engels. Een CV in het Nederlands volstaat en het interview zal ook in het Nederlands zijn.

Wil je meer weten over het solliciteren voor een baan bij ASML? Lees onze frequently asked questions.