30+ days ago - req33441

Logistiek medewerker bij Motion (Oirschot)

Logistics & supply chain management

Logistics & supply chain management

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Logistics & supply chain management

Experience

0-2 years

Degree

High school

Job Category

Logistics & supply chain management

Travel

No

Introductie

Heb je altijd al in een dynamisch omgeving willen werken in nauwe samenwerking met productie, Quality, Production Engineering en productie planning? Dan moet je contact met ons opnemen!

Als logistiek medewerker ben je onderdeel van de afdeling Logistiek binnen Motion. De afdeling Logistiek bestaat uit: warehouse, cleanroom logistics, productie planning en tooling. Als logistiek medewerker ben je flexibel inzetbaar bij zowel het warehouse als bij cleanroom logistics.

Naast de huidige productielocatie in Oirschot is er recent besloten om nieuwe lineaire motoren tijdelijk te gaan produceren in Eindhoven (flight forum). Voor deze beide locaties zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker(s). Op termijn worden deze activiteiten weer samengevoegd op 1 locatie.

Rol en verantwoordelijkheden

Een logistiek medewerker is verantwoordelijk voor de fysieke materiaalstroom naar de verschillende workcenters in Oirschot & Eindhoven inclusief de administratieve taken die hierbij horen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, het aanvullen van de kanban voorraden en het oplossen van problemen met materialen tijdens productie.

-Verantwoordelijk als team voor accuraat voorraadbeheer (fysiek & administratief)

-Een actieve rol pakken tijdens de daily management meetings binnen productie.

-Het voorbereiden van orders, het ontvangen van materiaal vanuit warehouse en productie en het boeken en verwerkenvan alle benodigde acties.

-Via de juiste kanalen escaleren als er problemen dreigen te ontstaan.

-Goede communicatie met collega’s binnen de afdeling logistiek, de andere Motion workcenters en collega’s in anderegebouwen.

Educatie en ervaring

Minimaal MBO niveau.

-Relevante ervaring in een high tech productie omgeving

-Ervaring met logistieke processen

-Goede kennis van SAP of andere ERP systemen

-Basis excel kennis

Skills

Als je bij ASML werkt, heb je altijd nieuwe uitdagingen en nieuwe problemen om op te lossen - en samenwerken is de enige manier om dat te doen. Je maakt deel uit van een creatieve, dynamische werkomgeving waar je samenwerkt met ondersteunende collega's. Er is altijd ruimte voor creatieve standpunten. Je hebt de flexibiliteit en het vertrouwen om te kiezen hoe je taken het beste kunt aanpakken en problemen kunt oplossen.
Om succesvol te zijn in deze baan, heb je de volgende vaardigheden nodig:

-Assertief en pro-actief

-Oplossingsgericht

-Team player met sterke communicatieve vaardigheden

-Neemt eigenaarschap en durft beslissingen te nemen

-Flexibel en plichtsbesef

-In staat om prioriteiten te stellen

Diversiteit & Inclusie

ASML is een werkgever met gelijke kansen die het belang van diversiteit en inclusieviteit waardeert en respecteert. Het is het beleid van het bedrijf om personen in alle functietitels te werven, in dienst te nemen, op te leiden en te promoten, ongeacht ras, huidskleur, religie, geslacht, leeftijd, nationale afkomst, veteranenstatus, handicap, seksuele geaardheid of genderidentiteit. We erkennen dat diversiteit en inclusie een drijvende kracht zijn achter het succes van ons bedrijf.

Overige informatie

TF FAB MOTION is onderdeel van de Twinscan fabriek en is gevestigd in Oirschot. Hier worden lineaire actuatoren geassembleerd die gebruikt worden in de ASML machines. De medewerker rapporteert aan de groepsleider logistiek.

Zie jij jezelf als onze nieuwe logistieke medewerker? Solliciteer dan met CV en motivatiebrief!

Wil je meer weten over werken bij ASML? Lees onze frequently asked questions.