Productie Planner TWINSCAN Factory

Manufacturing

Logistics & supply chain management

Other job categories

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Manufacturing

Experience

0-2 years

Job Category

Logistics & supply chain management, Other job categories

Travel

No

Published: 30 days ago Job ID: J-00245581-185

Vind jij het uitdagend om een efficiënte productie planning te maken? Wil jij ervoor zorgen dat de producten van ASML zo snel mogelijk bij onze klanten terecht komen? Dan ben jij de productie planner waar wij naar op zoek zijn binnen de ASML TWINSCAN fabriek.


Check onderstaande gave filmpje over ASML en be part of progress!
https://www.youtube.com/user/ASMLcompany

Rol en verantwoordelijkheden

Als productie planner kom je terecht binnen het team van production logistics in de TWINSCAN fabriek. In de functie van productie planner begeleid je de materialen stroom van leverancier naar de cleanroom. De production planning afdeling is verantwoordelijk voor de planning van een of meer werkstations in de fabriek.


Door te plannen, begeleiden en het aanpassen van de productie activiteiten, zorg jij ervoor dat het afgesproken productieplan op de meest efficiënte manier word gerealiseerd. Met het garanderen van levertijden binnen de fabriek, zorg je ervoor dat de middelen optimaal benut worden en er gehandeld kan worden bij kritieke situaties.


Daarnaast acteer je als een troubleshooter om onderbrekingen in het productieproces juist te voorkomen. Het onderhouden van de material-master data en systeemgedrag en actie ondernemen hoort daarbij. Ook ga je naast het operationele proces deelnemen aan optimalisatieprojecten.


Uiteindelijk rapporteer je als productieplanner aan de team leader production planning en werk je nauw samen met specialisten in de manufacturing zoals: supply chain, warehouse, material handling, new product logistics and global logistics services. Door te schakelen met deze verschillende afdelingen kan je problemen voorkomen of juist optimaliseren.

Opleiding en ervaring

 • Je bent in bezit van een bachelor of master diploma in de richting van supply chain management of iets vergelijkbaars
 • Je hebt ervaring opgedaan als productie planner of een vergelijkbare rol in planning

Vaardigheden

Als je in de top van geavanceerde technologie werkt, heb je altijd nieuwe uitdagingen en nieuwe problemen om op te lossen. Samenwerken is de enige manier om dat te doen. Je maakt deel uit van een creatieve, dynamische werkomgeving waar je samenwerkt met ervaren collega's. Er is altijd ruimte voor creatieve en unieke standpunten. Je hebt de flexibiliteit en het vertrouwen om te kiezen hoe je taken het beste kunt aanpakken en problemen kunt oplossen. Om te kunnen schitteren in deze rol, heb je de volgende vaardigheden nodig:

 • Je werkt gestructureerd en kan goed prioriteren
 • Je staat stevig in jouw schoenen
 • Jouw collega’s omschrijven jou als initiatiefrijk en communicatief vaardig
 • Je beschikt over kennis van SAP (R3) of een vergelijkbaar ERP systeem
 • Je bent (schriftelijk) communicatief vaardig in zowel Nederlands als in het Engels.

Diversiteit & inclusie

ASML is een ‘ Equal Opportunity Employer’ die waardeert en respecteert het belang van een divers en inclusief personeel waardeert en respecteert. Het is ons bedrijfsbeleid om personen in alle functietitels te werven, in dienst te nemen, op te leiden en te promoten, ongeacht ras, huidskleur, religie, geslacht, leeftijd, nationale afkomst, veteranenstatus, handicap, seksuele geaardheid of genderidentiteit. We erkennen dat diversiteit en inclusie een drijvende kracht is in het succes van ons bedrijf.

Overige informatie

Wat bieden wij?

 • Goede arbeidsvoorwaarden; aantrekkelijk salaris, 40 vrije dagen (waarvan 13 ADV dagen), 8% vakantiegeld, 13e maand, goed pensioen en nog veel meer
 • Uniek en uitdagend werk
 • Uitstekende begeleiding door ervaren collega’s uit het vak
 • Een werkomgeving met een open cultuur waar resultaat wordt geboekt
 • Trainingen om je skills te upgraden en ontwikkelmogelijkheden.

Ben jij na het lezen nog steeds enthousiast? En ben jij de productieplanner die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de knop Apply now! We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet.

Need to know more about applying for a job at ASML? Read our frequently asked questions.


Learn more about this job