Cleanroom monteur

Manufacturing

Mechanical engineering

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Manufacturing

Job Category

Mechanical engineering

Travel

No

Published: 4 days ago Job ID: J-00252431-979

Introductie

Hou jij van sleutelen en wil je jouw technische skills verbeteren? Ben jij een gediplomeerd automonteur, vliegtuigmonteur of technicus met ervaring in vergelijkbare branche en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder!

Elke dag maak je gebruik van technologie die microchips bevat. Van smartphones en laptops, tot auto's en vliegtuigen. Technologieën zoals AI, procesautomatisering en 5G zullen blijven ontwikkelen, waardoor steeds snellere microchips nodig zijn. Als marktleider in de productie van lithografiesystemen - de scanners waarmee microchips worden geproduceerd - is een enorme vraag naar onze machines ontstaan. Daarom zoeken we nieuwe monteurs binnen de afdeling MID Workcenter. Wanneer je wordt aangenomen als monteur, ontvang je een contract met ASML arbeidsvoorwaarden.

De rol en jouw verantwoordelijkheden

Als monteur MID Workcenter bij ASML sleutel je hands-on aan lithografiemachines die worden gebruikt om microchips te produceren. Waarschijnlijk de meest indrukwekkende en complexe machines die je ooit zult zien. Daarnaast kom je te werken in onze cleanrooms, een unieke werkomgeving! Jij assembleert en test deze machines met jouw team. 90% van de tijd zal je bezig zijn met het assembleren van de machines. Daarnaast zal je 10% van de tijd het systeem aan het testen en kwalificeren zijn. Bovendien zal jij continu bezig zijn om de processen te verbeteren en de doorlooptijden rondom de machine in te korten. Je komt te werken in de leukste afdeling van de EUV fabriek van ASML. Hier werken wij aan de meest moderne lithografie machines.

Opleiding en ervaring

Je komt als monteur MID Workcenter bij ASML optimaal tot je recht als je beschikt over:

·Minimaal een mbo-4 diploma in de richting van autotechniek, luchtvaarttechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica, of hebt vergelijkbare werkervaring. LET OP: schroom niet te reageren met werkervaring op bachelor niveau!

·Bij voorkeur 1 of 2 jaar hands-on ervaring in een technische sleutelomgeving;

·Een zelfstandige, veilige, accurate en gestructureerde instelling, maar werkt ook graag in teamverband;

·Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zodat je werkinstructies kunt lezen (deze zijn in het Engels);

·Het vermogen om in hectische situaties de rust te bewaren;

·Een sterk probleem-oplossend vermogen;

·Je vindt het prima om te werken in ploegendiensten.

Wat bieden wij?

·Lees onze ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden;

·Uniek en uitdagend werk;

·Uitstekende begeleiding door ervaren collega’s uit het vak;

·Een werkomgeving met een open cultuur waar resultaat wordt geboekt;

·Trainingen om je skills te upgraden.

Diversiteit en inclusiviteit

ASML is an Equal Opportunity Employer that values and respects the importance of a diverse and inclusive workforce. It is the policy of the company to recruit, hire, train and promote persons in all job titles without regard to race, color, religion, sex, age, national origin, veteran status, disability, sexual orientation, or gender identity. We recognize that diversity and inclusion is a driving force in the success of our company.

Overige informatie

Je komt te werken in een twee shift basis rooster. Hierin werk je de ene week een vroege dienst, om vervolgens de andere week de late dienst te pakken. Een keer in de 4 weken werk je in het weekend. Hier krijg je een goede vergoeding voor.Learn more about this job

About the job category
About the team