Assemblage Medewerker

Manufacturing

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Manufacturing

Work Experience

2-3 years

Educational Background

Other technical backgrounds

Travel

No

Remote Work

Partially

Time Type

Full time

Job ID: req30444

Introductie

Als Assemblage Medewerker binnen de ‘’Motion’’ afdeling van ASML in Oirschot help je hands-on aan mee aan de bouw van lithografiemachines die worden gebruikt om microchips te produceren. Waarschijnlijk de meest indrukwekkende machines die je ooit zult zien. Daarnaast kom je te werken in onze cleanrooms, een unieke werkomgeving.
 

Kortom; hou jij van sleutelen en wil je jouw technische skills verbeteren? Heb jij ervaring in fijn-montage op het gebied van solderen, assembleren en lijmen, of weet jij als geen ander hoe je een telefoon (of andere kleine apparaten) in-en uit elkaar schroeft? Lees dan snel verder!

Rol en verantwoordelijkheden

In deze functie leer je om alle motoren binnen een workcenter zelfstandig te bouwen. Zo bestaan jouw werkzaamheden als Assemblage Medewerker uit diverse stappen in het assemblageproces, zoals lijmen, solderen, monteren en kwalificeren van hoogwaardige producten. Hierbij staat kwaliteit altijd voorop. Een deel van de werkzaamheden bestaat uit administratieve handelingen waarbij er gebruikt wordt gemaakt van SAP en Excel voor bijvoorbeeld order-en serienummerregistratie. Je werkt samen met een team van 4-12 collega’s. Hierbij neem je verantwoordelijkheid voor jouw werkpakket en sta je dagelijks in contact met verschillende collega’s in de organisatie, om bijvoorbeeld informatie met betrekking tot voortgang en escalatie te bespreken.

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over de machines waar je aan gaat werken:
ASML in 1 minute - YouTube

Opleiding en ervaring

Je komt als Assemblage Medewerker optimaal tot je recht als je beschikt over:

 • Minimaal MBO-niveau, bij voorkeur in techniek (bijvoorbeeld mechatronica of elektrotechniek);
 • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in fijn-montage (assembleren, solderen, testen en kwalificeren);
 • Begrip van basis electronics heeft de voorkeur (weerstand, inductie, HV testen);
 • Basiskennis van SAP & Excel is een pre.

Persoonlijke Skills

Om succesvol te zijn als Assemblage Medewerker, dien je te beschikken over:

 • Oog voor detail;
 • Kwaliteitgerichte instelling;
 • Georganiseerde werkwijze;
 • Zelfstandige en teamgerichte houding;
 • Sterk concentratievermogen in een drukke omgeving;
 • Capaciteit om zowel staand als zittend werk doen;
 • De drive om initiatief te tonen en mee te denken.

Diversiteit & inclusie

ASML is een werkgever voor gelijke kansen die het belang van een divers en inclusief personeelsbestand waardeert en respecteert. Het is het beleid van het bedrijf om personen in alle functietitels te werven, aan te nemen, op te leiden en te promoten, ongeacht ras, kleur, religie, geslacht, leeftijd, nationale afkomst, veteranenstatus, handicap, seksuele geaardheid of genderidentiteit. We erkennen dat diversiteit en inclusie een drijvende kracht is in het succes van ons bedrijf.

Andere informatie

De functie van Assemblage Medewerker is voor minimaal 32 uur, werktijden zijn van 7:30-16:00 uur. Je wordt tijdens jou werk uitstekend begeleid door ervaren collega’s uit het vak. Op de afdeling heerst een open cultuur waar samen resultaat wordt geboekt. Daarnaast volg je trainingen om je skills te verbeteren. Meer weten? Lees onze ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden.

 


 

LET OP: Hoewel de volgende pagina in het Engels is, mag een Nederlands CV worden geüpload! Ook is het aanleveren van een motivatiebrief geen vereiste, maar wel een middel om een beter beeld van jezelf te geven.

Wij zijn op zoek naar medewerkers die minimaal 32 uur beschikbaar zijn. Heb je verder nog vragen? Bekijk dan onze frequently asked questions.

 


Learn more about this job