Search

Assemblagemedewerker Weekend Shift

Manufacturing

In a nutshell

Location

Veldhoven, Netherlands

Team

Manufacturing

Work experience

2-3 years

Educational background

Mechanical Engineering

Travel

No

Workplace type

On-Site

Fulltime/parttime

Full time

Job ID: req62242

Introductie

Wil jij onderdeel zijn van onze dynamische en innovatieve werk omgeving en daarnaast cruciaal zijn in het versterken van ons productie proces? Ben je nieuwsgierig naar een nieuwe weekend baan? Dan hebben wij wat jij nodig hebt!

Met een mbo 4 opleiding op technisch gebied kan jij letterlijk in het hart van onze complexe technische fabriek opereren. In onze cleanrooms in Veldhoven assembleren, bouwen en leveren wij hoogstaande litografische systemen, van prototypen tot aan het uiteindelijke product. Jij komt te werken in een high-tech omgeving waar de standaarden hoog liggen en doelstellingen niet alleen aspiraties zijn- maar ook broodnodig.

Vanwege onze snelle groei en de vraag om uit te breiden binnen de EUV fabriek zijn wij op zoek naar assemblage medewerkers en techneuten die willen werken in onze weekend shift.

Verantwoordelijkheden

Wij zoeken kandidaten die onderdeel zijn van de bouw fase van het productie proces van EUV systemen.

EF System Integration & Module Build:

De sector EF Manufacturing is verantwoordelijk voor zowel de productie en installatie van wafer steppers, scanners en lichtbronnen voor onze EUV systemen. De afdeling System Integration is verantwoordelijk voor het assembleren en kwalificeren van de scanner, source build en CO2 mijlpalen.

Als techneut in System Integration en Module Build installeer en align jij componenten voor de scanners. Dit werk omvat zowel het wisselen van onderdelen, als het testen en schoonmaken van gevoelige high tech onderdelen om ervoor te zorgen dat onze systemen werken zoals de klant dat wilt.

Opleiding en ervaring

.

Jij hebt een mbo 4 opleiding op het gebied van Mechanical Engineering, Mechatronics, toegepaste natuurkunde, Luchtvaarttechniek of Automotive Engineering. Daarnaast heb je enige relevante werkervaring (kan in de vorm van stages).

Kandidaten met een hbo in dezelfde technische richting zijn ook vrij om te solliciteren, mits je hands-on ervaring hebt en diagnoses kan stellen van high-tech materialen.

Jij wordt enthousiast van werken met je handen en dingen produceren. Je hebt hands-on ervaring en technische assemblage ervaring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ervaring als monteur, bouwvakker, technische service medewerker etc.

Skills

  • In staat om te werken in een multi disciplinair team in een high-tech omgeving
  • Jij kan omgaan met druk en onzekerheid
  • Bent proactief en een flexibele team speler
  • Gefocust op kwaliteit en continue verbetering
  • Wilt graag leren en je skills verbeteren
  • Spreekt, schrijft en begrijpt Engels

Werken in een weekend shift
Als weekend Assembler heb je een specifiek schema waarin je werkt. Op de vrijdag werk je standaard kantoor tijden. Op zaterdag en zondag werk je per week afwisselend 2 roosters.

Vroege shift: 6.00- 14.30
Late shift: 13.30 - 22.00

Deze positive wordt aangeboden met een 1 jarig contract waarin je wordt opgeleid om het juiste competentie niveau te halen. Afhankelijk van je prestatie en de vraag vanuit ons bedrijf wordt het contract verlengt.
We willen professionele kennis en competenties binnen halen en behouden voor het bedrijf. Hiervoor bieden wij een competitief salaris en een goede ploegendienst compensatie. Daarnaast bieden wij 13de maand, vakantietoeslag en een winstdeling.

This position requires access to controlled technology, as defined in the Export Administration Regulations (15 C.F.R. § 730, et seq.). Qualified candidates must be legally authorized to access such controlled technology prior to beginning work. Business demands may require ASML to proceed with candidates who are immediately eligible to access controlled technology.

Need to know more about applying for a job at ASML? Read our frequently asked questions.

Diversity and inclusion

ASML is an Equal Opportunity Employer that values and respects the importance of a diverse and inclusive workforce. It is the policy of the company to recruit, hire, train and promote persons in all job titles without regard to race, color, religion, sex, age, national origin, veteran status, disability, sexual orientation, or gender identity. We recognize that diversity and inclusion is a driving force in the success of our company.

Need to know more about applying for a job at ASML? Read our frequently asked questions.

Learn more about this job
About the team
About the location